ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Δυτική Μακεδονία, Καστοριά, Μακεδονία, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες». Ως σκηνές από το μέλλον χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Καστοριά, με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης.
«Φρόντισε για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds.
»Σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.
«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Καστοριά, με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης, είναι μόνο σκηνές από το μέλλον.
»Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds.
»Σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.
»Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;».
























































