Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πάει ο Χειμάρας – Τι θα γίνει με τις άλλες «γαλάζιες ακρίδες»;

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πάει ο Χειμάρας – Τι θα γίνει με τις άλλες «γαλάζιες ακρίδες»;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την δήλωση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα, ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές, σχολίασε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, υποστηρίζοντας ότι, μετά τις αντιδράσεις, «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

Η Κουμουνδούρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων, που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ», ενώ έκανε λόγο για «το νέο άδειασμα των Αρχών».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», προσέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;», διερωτήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δώσει και… την απάντηση: «Έτσι φαίνεται…».

«Αλλιώς, θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των “Πάτσηδων” και των “γαλάζιων ακρίδων”», κατέληξε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Τι δήλωσε ο Χειμάρας

Ο Θέμης Χειμάρας, είχε μπει στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ωστόσο το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που ο ίδιος δημοσιοποίησε, δεν επιβεβαιώνει τις σχετικές καταγγελίες.

Στην επιστολή του, με την οποία θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, ο κ. Χειμάρας αναφέρθηκε σε δημοσίευμα εφημερίδας, «που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ», όπως τόνισε, όπου «διέρρευσαν έγγραφο της Εισαγγελίας για συμπληρωματική εξέταση στοιχείων».

«Παρότι δεν υπάρχει κανένα τυπικό κώλυμα και επειδή ο έλεγχος είναι αδύνατο χρονικά να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, είναι ξεκάθαρο ότι, παρά την κατάρρευση των δήθεν καταγγελιών, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, θα επιμείνουν στα fake news, στα ψέματα και τις συκοφαντίες», υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Και γι’ αυτό το λόγο, αφού τόνισε ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...