ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βίντεο, Βρυξέλλες, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Φυλακές, Χρηματισμός,


















































Η επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν είχε προβλεφθεί από τον «Προφήτη της Καταστροφής» - Νέα ανατριχιαστική προειδοποίηση
Το επικίνδυνο τυχοδιωκτικό παιχνίδι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο: Υπονόμευση των αμερικανικών συμφερόντων και περιφερειακό χάος
Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»
Το τρομερό δίλημμα του Ερντογάν
Παρέμβαση Φαραντούρη για τα Τουρκικά F-16 στα κατεχόμενα - Ζητά κυρώσεις από Κομισιόν και Αμερικανική Κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) το μεσημέρι αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης.
Η κ. Καϊλή έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, όπου βρισκόταν προφυλακισμένη για 4 μήνες, συνοδευόμενη από τον συνήγορο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της Μ. Δημητρακόπουλο.
«Ευχαριστώ πολύ με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της.
»Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», δήλωσε η Εύα Καϊλή φτάνοντας στο σπίτι της στις Βρυξέλες.
«Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο.
»Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα», αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά από την αποφυλάκιση της πελάτισσάς του από τις φυλακές Χάρεν.
























































