Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρ. Συγγελάκης: «Όνειδος η δήλωση Σκέρτσου για τις γερμανικές επανορθώσεις»

Αρ. Συγγελάκης: «Όνειδος η δήλωση Σκέρτσου για τις γερμανικές επανορθώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική τοποθέτηση του κ. Σκέρτσου είναι όνειδος», λέει ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών-Επανορθώσεων.

Ούτε η προσχηματική, όπως λέει, μερική αναδίπλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου, μετά την αρχική δήλωσή του στο TRT της Θεσσαλίας, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε απαξιώνοντας πλήρως το αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις πως είναι «δευτερεύον και παρωχημένο ζήτημα», εκφράζοντας ουσιαστικά την παραίτηση της κυβέρνησης από τη διεκδίκησή τους, λέγοντας «νομίζω ότι αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν χάνουμε τη μάχη για το μέλλον», γιατί «το πρωτεύον είναι η προσέλκυση καλών επενδύσεων στην Ευρώπη», τον καλύπτει.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων στον 98,4 ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών-Επανορθώσεων Αριστομένης Συγγελάκης, σημειώνοντας ότι, «ενώ καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει παραιτηθεί από τις αξιώσεις του ελληνικού λαού, αν και δεν έχουν κάνει κάτι ουσιαστικό, εντούτοις για πρώτη φορά ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει μια τόσο αισχρή τοποθέτηση, την οποία σήμερα με μια κυβίστηση επιχειρεί να διορθώσει.

»Η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική του τοποθέτηση είναι όνειδος και ο πρωθυπουργός, που κατάγεται από την αιματοβαμμένη Κρήτη, οφείλει δημόσια και με οξύτητα να τον αποδοκιμάσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μερτς: Η Γερμανία «θα είχε συμβουλεύσει» τις ΗΠΑ να μην κάνουν πόλεμο κατά του Ιράν – Δεν θα λάβουμε μέρος

Φρίντριχ Μερτς: «Ο πόλεμος (κατά του Ιράν) δεν αποτελεί ζήτημα του ΝΑΤΟ» – Δεν συμμετέχουμε

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις

DW: Η Κίνα σφυρηλατεί αντιαμερικανική συμμαχία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...