ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρωπιστική Βοήθεια, Βηρυτός, Ερυθρά Ημισέληνος, Λίβανος, Σεισμός, Συρία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία ακόμα αποστολή ανθρωπιστικού υλικού προς τις σεισμόπληκτες περιοχές είναι έτοιμη προς αναχώρηση καθώς την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, αναμένεται να αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά, το πλοίο «Neptune Odyssey» με προορισμό τη Βηρυτό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Η παραλαβή του υλικού στη Βηρυτό και η οδική μεταφορά του προς τη Συρία θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, συνεχίζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Το υλικό, βάρους 17 τόνων, περιλαμβάνει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα και αποτελεί τμήμα της αρωγής των Ελλήνων πολιτών που συγκέντρωσε ο Δήμος Αθηναίων.
Το πλοίο για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας προσφέρεται αφιλοκερδώς, από την εταιρεία Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, ιδιοκτησίας Μελίνας Τραυλού.
Η Ελλάδα με αισθήματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις ανάγκες των γειτονικών λαών για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Η αποστολή την Τετάρτη εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς ενεργειών που ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών ως προς τον συντονισμό της οργάνωσης, συλλογής και αποστολής του ανθρωπιστικού υλικού προς τις πληγείσες από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023 περιοχές, καταλήγει το υπουργείο Εξωτερικών.























































