Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να λεηλατήσουν το ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να λεηλατήσουν το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διμέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα εξαπέλυσε απ’ το Θησείο, κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ζήτησε ψήφο στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής λέγοντας ότι αυτή ισοδυναμεί με ψήφο «για την Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας».

«Χαμένη ψήφος θα είναι σε αυτούς που 8,5 χρόνια κάνουν ό,τι μπορούν όχι για εσάς αλλά γι’ αυτούς και την καρέκλα», τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης και ζήτησε «ισχυρή εντολή για να έχετε ισχυρή εναλλακτική».

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και στέλνει αποστομωτική απάντηση στους πολιτικούς μας αντιπάλους». «Το ΠΑΣΟΚ ξανάρθε ως πρωταγωνιστής και εσείς το αποδεικνύετε με αυτή τη λαοθάλασσα» είπε ακόμα και συμπλήρωσε πως «εδώ είναι το γνήσιο σπίτι της προόδου και της δημοκρατίας».

Κάνοντας αναφορά δε στη συζήτηση για την επόμενη μέρα των εκλογών είπε πως «πάντα μετά τις εκλογές υπάρχει μια κυβέρνηση» και σχολιάζοντας την κινδυνολογία περί ακυβερνησίας τόνισε: «τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες με ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 21 Μάη».

«Κάποιοι λένε ότι δεν θέλαμε να συνεργαστούμε, πιστεύετε ότι αυτοί θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας; Θέλουν να λεηλατήσουν το ΠΑΣΟΚ, αυτό έκαναν εδώ και 15 χρόνια. Βολεύονται ο ένας τον άλλο.

»Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να πάνε και οι δύο σπίτι τους» συνέχισε και υπογράμμισε πως «η δεξιά θα πέσει γιατί επιστρέφει δυναμικά η δημοκρατική παράταξη».

Όπως είπε χαρακτηριστικά στις 21 Μαΐου, «βάζουμε τέλος στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη, γυρνώντας συγχρόνως την πλάτη στον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα».

Ίχνος ενσυναίσθησης από Μητσοτάκη για την τραγωδία των Τεμπών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών και σχολίασε επικριτικά τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη μήνυση από συγγενείς των θυμάτων αλλά και την νέα απεργιακή κινητοποίηση των μηχανοδηγών.

«Πέρασαν τρεις μήνες σχεδόν μετά την τραγωδία των Τεμπών και άκουσα χθες εμβρόντητος τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει την μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων.

»Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης υποστήριξε ότι καταλαβαίνει «ο θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Τα λέει αυτά ο πρωθυπουργός που χρειάστηκε μια εβδομάδα για να κάνει το αυτονόητο: να ζητήσει συγγνώμη.

Τα λέει αυτά ο πρωθυπουργός που αποφεύγει να μας απαντήσει ποιου βουλευτή ή κομματικού στελέχους της ΝΔ ήταν ρουσφέτι η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη.

Τα λέει αυτά ο πρόεδρος του κόμματος, που έχει υποψήφιο στα ψηφοδέλτια του τον υπουργό που κάνει τον ανήξερο για το πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας που εδώ και δυο χρόνια είχε στο συρτάρι του και το οποίο υποδείκνυε τους υπεύθυνους για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση της σύμβασης 717» τόνισε.

Είπε ακόμα, ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην τραγωδία των Τεμπών ήταν διορισμένα παιδιά του Μαξίμου και της ΟΝΝΕΔ.

«Εμείς δεν θέλουμε το κράτος λάφυρο στον εκάστοτε ένοικο του Μαξίμου, αλλά εγγυητή του δημοσίου συμφέροντος με διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμό στον πολίτη», σημείωσε ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...