ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αποφάσιζε να παραιτηθεί, γράφει ο Άρης Ραβανός στο κυριακάτικο «ΒΗΜΑ», διάφορα στελέχη της ηγετικής ομάδας διέρρεαν περί επανεκκίνησης με γκρέμισμα των πάντων, αλλαγή ονόματος, ακόμα και αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και ένταξής του στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.
Ακόμα και οι διαρροές αυτές συνάντησαν την οργισμένη αντίδραση των μελών της Ομπρέλας, της αριστερής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στοιχείο που ενίσχυσε περισσότερο την άποψη του κ. Τσίπρα να πει το… αντίο.
Ως εκ τούτου η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου είχε τυπικό χαρακτήρα.
Εκεί τους ανακοίνωσε περίπου στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης την παραίτησή του, δήλωση που πάγωσε τους πάντες, ενώ είχε κλειστεί η αίθουσα Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο για δηλώσεις.
Το τέλος εποχής γράφτηκε εκεί και επισφραγίστηκε με το χαμόγελο συμπαράστασης και αγάπης της κυρίας Μπαζιάνα, του δυνατού στηρίγματός του.























































