ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Μέγαρο Μαξίμου, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Αβραμόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ως Επίτροπος Μετανάστευσης, αφήνοντας κενή τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Σύμφωνα με τα “παραπολιτικά” το επικρατέστερο σενάριο για τον αντικαταστάτη του Αβραμόπουλου είναι να αναλάβει το Υπουργείο ο πρωθυπουργός, ακούγονται όμως και τα ονόματα του Προκόπη Παυλόπουλου και του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.
Έδαφος φαίνεται, όμως, να κερδίζει και το σενάριο σύμφωνα με το οποίο τη θέση στο υπουγείο Εθνικής Άμυνας θα καλύψει υπουργός της κυβέρνησης και την θέση του στο υπουργείο που εγκαταλείπει θα αναλάβει βουλευτής της Ν.Δ.
























































