Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέσπασε ο ακροδεξιός οχετός κατά του Νίκου Δένδια – Αναίσχυντοι πατριδοκάπηλοι «ψέκες»

Ξέσπασε ο ακροδεξιός οχετός κατά του Νίκου Δένδια – Αναίσχυντοι πατριδοκάπηλοι «ψέκες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με υστερία και μανία, χαρακτηριστική «επαρχιώτικου εθνικισμού», πάσης φύσεως ακροδεξιά σταγονίδια, νεοναζιστικά «ορκ» και ιδιαιτέρως οι νοσταλγοί της χούντας, όλοι αυτοί, «επιτέθηκαν» στον Νίκο Δένδια στο «X» (πρώην Twitter), εξαιτίας ανάρτησής του υπουργού για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάτω από την επετειακή του λεζάντα «50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου» δημοσίευσε τη γνωστή εικόνα του τανκ να μπαίνει στο Πολυτεχνείο. Πάνω σε αυτή διαβάζουμε «Τότε [σ.σ. ο στρατός] απέναντι στην Κοινωνία». Σε δεύτερη συνοδευτική εικόνα, στην ίδια ανάρτηση, με σύγχρονους Έλληνες στρατιώτες να συνδράμουν Έλληνες πολίτες σε φυσικές καταστροφές κι άλλες ανάγκες, γράφει «Σήμερα [σ.σ. ο στρατός] σταθερό στήριγμά της».

Το μήνυμα του Νίκου Δένδια σαφές για κάθε μη «στρατόκαυλο» δημοκρατικό πολίτη: Ο ελληνικός στρατός, που πριν πάνω από μισό αιώνα, λόγω των επίορκων αξιωματικών της χούντας, στράφηκε κατά του ελληνικού λαού, επί δημοκρατίας στέκεται ως οφείλει στο πλευρό του λαού.

Ίσως θα χρειαζόταν κάποιος να τονίσει στους ξέφρενους ψευδώνυμους «τζάμπα μάγκες» του «Χ», που επιτέθηκαν στον Νίκο Δένδια, τους «πολεμιστές του πληκτρολογίου», ότι εκείνη την εποχή ο ίδιος στρατός -δυστυχώς- της χούντας ήταν που έδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

Οι επίορκοι της χούντας είχαν τις σφαίρες για τους Έλληνες δημοκρατικούς, ενώ απέναντι σ’τους Τούρκους, όταν έκαναν επιστράτευση λίγους μήνες μετά, δεν είχαν ούτε τουφέκια να μοιράσουν.

Τέτοιοι γελωτοποιοί οι χουνταίοι, τότε και τώρα.

Βεβαίως ο Νίκος Δένδιας είναι γνωστό «κόκκινο πανί» για τα φασιστόμουτρα.

Βαθιά δημοκρατικός άνδρας, ποτέ δεν δείλιασε μπροστά στους ναζιστές και τους αντιμετώπισε ευθέως και δια ζώσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Δένδιας πριν σχεδόν δέκα χρόνια φρόντισε να μπούνε οι ναζί φυλακή κι αυτό δεν του το συγχωρούνε, όπως επίσης στην προηγούμενη Βουλή δεν ανέχτηκε υστερικές ακροδεξιές «φωνούλες» στα έδρανα της ΝΔ.

Ωστόσο, αυτές οι ακροδεξιές ισχνές συμμορίες, που στον πραγματικό κόσμο ως άλλα ερπετά φωλιάζουν στα ανήλιαγα, στο διαδίκτυο «ξεσαλώνουν» αντλώντας θάρρος και γενναιότητα από τις ανωνυμίες τους.

Διαδικτυακοί τραμπούκοι με φερετζέδες και κουκούλες.

Χαρακτηριστικά πολλά άβαταρ ψευδώνυμά τους, μιας δήθεν αρχαιολατρείας ή βυζαντινολατρείας, ενδεικτικά και τα εμφανώς νηπιακά σχόλιά τους «επιπέδου» εφημερίδας «Στόχος»:

Έτσι, ένας ELLEVOROS έγραψε «Η διατύπωση “απέναντι στην κοινωνία” είναι ατυχής κύριε Δένδια, διότι αν δεν ήσαν οι καταδρομείς στο Πολυτεχνείο τότε κατά την εκκένωση του, η Αστυνομία θα είχε τσακίσει στο ξύλο τους φοιτητές και λοιπούς που έβγαιναν. Ρωτήστε να μάθετε».

Ένας άλλος λογαριασμός με την ονομασία ΚΙΝΗΜΑ 21, μάλλον αυτός ο «ψέκας» νομίζει ότι έχει κάποια σχέση με το 1821, έγραψε «Δεν έχεις ντροπή μέσα σου….».

Ένας άλλος, που θεωρεί ότι είναι αυτοκράτορας της Νίκαιας, λόγω του αυτοκρατορικού ψευδώνυμου που χρησιμοποιεί Ιωάννης Βατάτζης, έγραψε: «Nτροπή να υιοθετείτε την εθνομηδενιστική προπαγάνδα ενάντια στο στρατό κ. Υπουργέ. Ο στρατός δεν σκότωσε φοιτητές».

Ενώ μία Fotinh🇬🇷💙 δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα: «Από τότε που μίλησες έτσι στον Μπογδάνο…..σε σιχαθηκα, τώρα είσαι τελειωμένος».

Η παράκρουση ανόητων δειλών και φοβισμένων συνεχίστηκε και με άλλα σχόλια, ενώ άλλοι αναγνώστες έσπευσαν να υπερασπιστούν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ωστόσο, η δυστυχής διαπίστωση παραμένει ότι και στις ημέρες μας, όλοι αυτοί με τα «μεγάλα» εθνόσημα είναι οι πρώτοι που θα υπηρετήσουν πρόθυμα μια χούντα ή ένα αλλοτριομορφοδίαιτο «τάγμα ασφαλείας» (ταγματασφαλίτες).

Η δημοκρατία, απέναντι σε όλο αυτό τον φανατισμένο οχετό που ξεχειλίζει γρυλίζοντας, απέναντι στους δειλούς ακροδεξιούς πατριδοκάπηλους ψευτοπατριώτες, στέκεται όρθια, ενάρετη και ηρωική, χάρη στους προμάχους της όπως ο Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Η «Ύδρα» κατέρριψε ντρόουν στον Κόλπο του Άντεν

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Ο ένοχος της 21ης Απριλίου 1967

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...