ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αγωνία τους για την επόμενη μέρα και την ανάγκη τους για εργασία, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, που επισκέφτηκε το εργοστάσιο.
«Πίσω μου δε βλέπετε μόνο την απαξίωση μιας ιστορικής βιομηχανίας, μιας βιομηχανίας με προϊόντα εξαγωγικού χαρακτήρα, μιας βαριάς βιομηχανίας που θα μπορούσε να βάλει την Ελλάδα στον χάρτη στην Ευρώπη.
»Αλλά βλέπετε και την απαξίωση 500 οικογενειών και παραπάνω σ’ ολόκληρη τη χώρα, που δυστυχώς θα περάσουν μαύρα Χριστούγεννα», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης.
«Δυστυχώς δεν ξέρουνε εάν από 1/1 θα είναι στη μισθοδοσία του κράτους, της επιχείρησης, ή αν θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται για την επιβίωσή τους.
»Απ’ ό,τι είδα δεν υπάρχει σχέδιο άμεσης επαναλειτουργίας της μονάδας.
»Δεν ξέρω καν αν υπάρχει μελέτη από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη ή από την κυβέρνηση για το τι μέλλει γενέσθαι», σημείωσε.
«Το λιγότερο το οποίο αρμόζει στους εργαζόμενους εδώ είναι λίγη διαφάνεια.
»Να ξέρουν τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα. Εμείς έχουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση θέσει την πρότασή μας για την επέκταση της σύμβασης των εργαζόμενων τουλάχιστον 12 μήνες ακόμα.
»Από κει και πέρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο η ΛΑΡΚΟ να προσφέρει και πάλι στη βιομηχανία και να γίνει κερδοφόρα.
»Οι άνθρωποι εδώ θέλουν να δουλέψουν», τόνισε και κατέληξε:
«Η επιχείρηση μπορεί να αποδώσει, είναι στα χέρια της κυβέρνησης επιτέλους να βρει τις λύσεις και να βάλει και τον ιδιώτη και τους εργαζόμενους στο ίδιο τραπέζι».
























































