Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου – Σάλος με τις δηλώσεις της για συγχώνευση σχολείων: «Το περπάτημα κάνει καλό!»

Δόμνα Μιχαηλίδου – Σάλος με τις δηλώσεις της για συγχώνευση σχολείων: «Το περπάτημα κάνει καλό!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια «εξυπνακίστικη ατάκα» της υφυπουργού Παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το περπάτημα κάνει καλό στους μαθητές, τα σχολεία των οποίων συγχωνεύονται, έγινε viral, με την αρνητική έννοια, και ανέβηκε πρώτο στα hashtags του «Χ».

Απαντώντας (11/12) σε κοινοβουλευτική ερώτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η υφυπουργός Παιδείας έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί ακόμα και τον… Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Συγκεκριμένα, στην παρατήρηση της βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς ανησυχούν για το γεγονός της απομάκρυνσης των μαθητών από το γνώριμο περιβάλλον και της υποχρέωσης να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο, η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε πως το περπάτημα κάνει… καλό στην υγεία.

«Δεν θα κάνω επίκληση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα την ημέρα…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως ήταν φυσικό το… ατράνταχτο επιχείρημα της υφυπουργού Παιδείας δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου με τη Νίνα Κασιμάτη: Στο επίκεντρο ο αμυντικός συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας

Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ – Ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

NYT: Οι ΗΠΑ χτύπησαν το δημοτικό σχολείο στο Ιράν – Πίστευαν ότι ήταν ναυτική βάση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...