Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Βουτηγμένος στην αλαζονεία ο Μητσοτάκης – Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον πρωθυπουργό των υποκλοπών

ΠΑΣΟΚ: Βουτηγμένος στην αλαζονεία ο Μητσοτάκης – Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον πρωθυπουργό των υποκλοπών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στην ΕΡΤ, αναλύοντας μεταξύ άλλων το κυβερνητικό πλάνο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Στη διάρκεια των αναφορών του στο νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη για εργαλειοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και από το ΠΑΣΟΚ απάντησαν πως δεν χρειάζεται να «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», ούτε δέχονται «μαθήματα» από «τον Πρωθυπουργό των υποκλοπών, της υποβάθμισης των θεσμών, των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και της μεταμεσονύκτιας άλωσης των ανεξάρτητων Αρχών».

Κατά το ΠΑΣΟΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «βουτηγμένος στην αλαζονεία» και μέσα από τη συνέντευξή του «ευτέλισε σήμερα την απλή λογική», διότι προέκρινε ως αξιοπρεπή στάση την αποχή από την ψήφιση του νομοσχεδίου των βουλευτών που διαφωνούν, «γιατί κάποιοι άλλοι θα κάνουν… τα ρεπό τους». Όλο αυτό μάλιστα την ίδια ώρα που «το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Αναλυτικά η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ:

«Μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό των υποκλοπών, της υποβάθμισης των θεσμών, των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και της μεταμεσονύκτιας άλωσης των ανεξάρτητων Αρχών, δεν δεχόμαστε.

»Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για εργαλειοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

»Θέλουμε να του θυμίσουμε, γιατί δεν είμαστε όλοι Λωτοφάγοι, ότι το σύμφωνο συμβίωσης το είχαν ψηφίσει όλοι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ μόλις 19 από τους 75 της Νέας Δημοκρατίας.

»Μάλιστα, ο κ. Πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία ευτέλισε σήμερα την απλή λογική. Πόσο θεσμική συμπεριφορά είναι άραγε η προτροπή σε αποχή, και ενώ διστάζει να επιβάλλει κομματική πειθαρχία ακόμα και στους Υπουργούς του, να το ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

»Δηλαδή, πολύ απλά τους παροτρύνει να μην εμφανιστούν στη Βουλή εκείνη την ημέρα γιατί κάποιοι άλλοι θα κάνουν… τα ρεπό τους.

»Όσον, δε, αφορά στο μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, που πλήττει κάθε νοικοκυριό, με την αγοραστική δύναμη να έχει κατρακυλήσει, τα ενοίκια να αυξάνονται συνεχώς, οι τιμές των τροφίμων να έχουν αυξηθεί κατά 25% και βασικά αγαθά όπως το βρεφικό γάλα να πωλείται έως και 213% πιο ακριβά από άλλες χώρες της Ευρώπης, συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως απλός σχολιαστής.

»Σήμερα μάλιστα ανακάλυψε μετά από δυόμισι χρόνια, που φωνάζουμε, τον πληθωρισμό της απληστίας καθώς και ότι οι πολυεθνικές αισχροκερδούν εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ τα όποια πρόστιμα επιβλήθηκαν έχουν αργήσει δραματικά πολύ.

»Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...