ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιδιωτικά Σχολεία, Καταλήψεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πανεπιστήμια, Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ, Φοιτητές,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με «ληστές μπακάλικων» παρομοίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους φοιτητές που κάνουν καταλήψεις αντιδρώντας στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Ο πρωθυπουργός, μιλώντας την Τρίτη 30/1 στον ΣΚΑΪ για τις κινητοποιήσεις κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων, αφού έκανε επίκληση στη νομιμότητα λέγοντας ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες ως πράξεις, ξεπέρασε τον εαυτό του προχωρώντας σε μια ντροπιαστική συσχέτιση και δηλώνοντας «είναι σα να βρισκόμαστε εδώ στο στούντιο δέκα άτομα και να αποφασίζουμε δημοκρατικά να πάμε να ληστέψουμε το διπλανό μπακάλικο».
Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις σχολίασε με ανάρτησή της η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου, κατηγορώντας τον για «συκοφαντίες».
«Σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε τον εαυτό του.
»Ο πρωθυπουργός της αισχροκέρδειας, των απευθείας αναθέσεων και των υποκλοπών τόλμησε να παρομοιάσει τους αγωνιζόμενους φοιτητές με “ληστές μπακάλικων”.
»Οι συκοφαντίες και ο αυταρχισμός της ΝΔ θα πέσουν στο κενό», έγραψε.























































