ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάμος Ομοφυλοφίλων, Κίνημα Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, Πάρις Κουκουλόπουλος, ΠΑΣΟΚ,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Πάρι Κουκουλόπουλου, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Η κα Γιαννακοπούλου απαντώντας σε προηγούμενη τοποθέτηση του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος κατέθεσε τις ενστάσεις του για το επίμαχο σχέδιο και χαρακτήρισε τη λύση της αποχής από την ψηφοφορία ως συνθήκη που δίνει ευελιξία για τον κάθε βουλευτή στις εκλογικές του περιφέρεια.
Η κυρία Γιαννακοπούλου με έντονο λόγο επιτέθηκε στον συνάδελφό της, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων» κι ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αναδεικνύει με καθαρά λόγια τις θέσεις του.
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος προσπάθησε να «ηρεμήσει τα πνεύματα» λέγοντας ότι υπάρχει χρόνος να συνεχιστεί η κουβέντα πριν τη ψηφοφορία στη Βουλή- η βουλευτής ωστόσο επέμεινε:
«Δε θα μου πεις τι θα λέω ή τι θα κάνω- δεν είσαι ο μπαμπάς μου».
Η συζήτηση θα επαναληφθεί την Τρίτη, ενώ υπνθυμίζεται ότι ενστάσεις για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της ψηφοφορίας του σχεδίου νόμου για τα ομόφυλα έχουν περισσότεροι από 10 βουλευτές: η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιπρόεδρος της βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως και οι Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Κατερίνα Καζάνη, Γιώργος Νικητιάδης, Χριστίνα Σταρακά, Μπουρχάν Μπουράν, Ιλχάν Αχμέτ, Μανόλης Χνάρης, Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκος Παρασύρης, Τάσος Νικολαϊδης.
























































