Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Η Υγεία και η ζωή μας στα χέρια πολιτικού νάνου» – «Ζητείται ελπίς για την Παιδεία» (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Η Υγεία και η ζωή μας στα χέρια πολιτικού νάνου» – «Ζητείται ελπίς για την Παιδεία» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δύο νέα διαδικτυακά σποτ, το ένα με τίτλο «Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας» και το άλλο με τίτλο «Ζητείται ελπίς για την Παιδεία», που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του, την ώρα που οι φοιτητές έχουν βγει στους δρόμους για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και οι γιατροί βρίσκονται σε αναταραχή λόγω των τραγικών ελλείψεων και την γενικότερη άθλια κατάσταση στα νοσοκομεία.

Στο επίκεντρο του πρώτου βίντεο βρίσκονται μεταξύ άλλων: τα λάθη και τα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από τη στιγμή που έγινε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μέχρι και σήμερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται μεταξύ άλλων στην διαχείριση της πανδημίας, στις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία, στην αντιμετώπιση των γιατρών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον Γολγοθά που ανεβαίνουν οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν – με τα παιδιά να «περιμένουν στην ουρά επί μήνες να εγχειριστούν».

Στην περιγραφή της εν λόγω ανάρτησής του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: Όταν με 35.000 νεκρούς από την πανδημία, με πρωτιά σε θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη, η Υγεία και η ζωή μας παραδίνονται στα χέρια του κάθε πολιτικού νάνου, τα νοσοκομεία αφήνονται συνειδητά να πλημμυρίζουν και να ρημάζουν και τα χειροκροτήματα για τους «ήρωες με τις λευκές μπλούζες» τα διαδέχονται οι διώξεις και ο πλειστηριασμός για τα ιμάτια του ΕΣΥ. Όταν ακόμα και παιδιά περιμένουν στην «ουρά» επί μήνες να εγχειριστούν. Όσα προλάβουν…

Δείτε το βίντεο:

«Η δημόσια Παιδεία παραδίνεται στους κερδοσκόπους»

Στο επίκεντρο του δεύτερου βίντεο βρίσκονται μεταξύ άλλων: το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια το οποίο προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που αποκλείει χιλιάδες παιδιά από τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση βάζει την αστυνομία απέναντι από τους φοιτητές.

Στην περιγραφή της εν λόγω ανάρτησής του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: Όταν η δημόσια Παιδεία παραδίνεται στους κερδοσκόπους, τα πανεπιστήμια υποβαθμίζονται, διασύρονται και συκοφαντούνται, φοιτητές πέφτουν από τα παράθυρα λόγω συνωστισμού σε αίθουσες διδασκαλίας, χιλιάδες παιδιά αποκλείονται με τον κόφτη της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Και για τους απείθαρχους φοιτητές έχει ιδρυθεί ειδικό αστυνομικό σώμα, που αποκλειστικός του σκοπός είναι η «ησυχία, τάξη και ασφάλεια» στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...