ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μαρξ και διπλωματία – Θεωρία και πρακτική της εξωτερικής πολιτικής και των διεθνών σχέσεων» (Εκδόσεις Κάκτος).
Όποιος θέλει να μάθει για τον Μαρξ η βιβλιογραφία που υπάρχει είναι πλούσια σε όλους τους τομείς εκτός από έναν, τις θέσεις του για τη διπλωματία και την εξωτερική πολιτική.
Ε, αυτό έρχεται να καλύψει ο Νίκος Κοτζιάς με το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Κάκτος».
Τίτλος «Μαρξ και διπλωματία – Θεωρία και πρακτική της εξωτερικής πολιτικής και των διεθνών σχέσεων» -και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του «Πράττω» έχει πολλά να πει.
Το βιβλίο, μάλιστα, θα παρουσιαστεί στις 28 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, με ομιλητής τον δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου, τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ενώ αναζητείται και ένας διπλωμάτης.
Ο Νίκος Κοτζιάς, πάντως, έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο του που έχει ως αντικείμενο τα ζωτικά εθνικά θέματα στην εξωτερική πολιτική.
Όπως πληροφορούμαστε, ήδη έχει γραφεί το πρώτο κεφάλαιο, λίγο πάνω από 50 σελίδες.
Και εκεί να δείτε τι… σέρνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε «ευρωλιγούρηδες», τους σοβινιστές και τους εθνομηδενιστές…
























































