ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπίδες (Αspides) - Ναυτική Επιχείρηση, Νίκος Δένδιας, Πολεμικό Ναυτικό, Τζιμπουτί, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φρεγάτα Σπέτσαι (Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ F-453),


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024, στο Τζιμπουτί, προκειμένου να παραστεί στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της εν πλω Διοίκησης της Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» (EUNAVFOR ASPIDES), από τον Ιταλό Υποναύαρχο Massimo Bonu στον Έλληνα Αρχιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πιτυκάκη ΠΝ.
Στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ιταλικό πλοίο ITS ANDREA DORIA, θα παραβρεθεί και ο Διοικητής της Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ», Υποναύρχος Βασίλειος Γρυπάρης ΠΝ.
Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφτεί τη Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ», η οποία ναυλοχεί στο λιμάνι του Τζιμπουτί, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ».
Κατά την επίσκεψή του στο Τζιμπουτί ο κ. Δένδιας θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ.
























































