ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυξήσεις Μισθών, Μισθοί, Μισθός, Σχολή Ευελπίδων, Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Ισραήλ: Σενάρια για συγκρότηση κοινής δύναμης επέμβασης με Ελλάδα και Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοσιεύθηκε σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Τεύχος Α΄, 198/05.12.2024) η αναμόρφωση του μισθολογικού πλαισίου για τους μαθητές των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και η αύξηση της ειδικής αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης για το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με την τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του Νόμου 4472/2017 από τον Νόμο 5162/2024.
Συγκεκριμένα, με το άρθρο 15 του Ν. 5162/2024 επέρχεται αύξηση των αποδοχών στα 609 ευρώ για τους μαθητές Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), έναντι 165 ευρώ προηγουμένως και στα 249 ευρώ για τους μαθητές Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), έναντι 124 ευρώ πριν.
Η αύξηση συνιστά τετραπλασιασμό σχεδόν και διπλασιασμό αντιστοίχως των μέχρι τώρα αποδοχών των μαθητών των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ισχύσει από 1/1/2025.
Επίσης, με το άρθρο 16 του Νόμου 5162/2024 επέρχεται αύξηση 20% από 1/1/2025 στην ειδική ωριαία αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.























































