Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φαραντούρης αποκάλυψε ότι η Ούρσουλα της ΕΕ (δηλ. η Γερμανία) βάζει «πονηρά» την Τουρκία στα ευρωπαϊκά εξοπλιστικά

Ο Φαραντούρης αποκάλυψε ότι η Ούρσουλα της ΕΕ (δηλ. η Γερμανία) βάζει «πονηρά» την Τουρκία στα ευρωπαϊκά εξοπλιστικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, αποκάλυψε ότι διεξήχθη μια ειδική διαδικτυακή συνάντηση με τη συμμετοχή του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, των Πρωθυπουργών Νορβηγίας και Ισλανδίας, υπό την πρωτοβουλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα.

Η σύσκεψη επικεντρωνόταν στη συμμετοχή αυτών των χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, στα ευρωπαϊκά προγράμματα εξοπλισμών.

Ο Νορβηγός Πρωθυπουργός Jonas Gahr Støre ανήρτησε σχετικά στο «X», δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Ερντογάν και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Φιντάν στην οθόνη.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής τόνισε:

«Τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι επιχειρούν μέσω non-paper να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη ότι η Τουρκία δεν θα συμμετέχει στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ευρώπης, κάτι που όσοι ασχολούμαστε με θέματα ασφάλειας και άμυνας στην ΕΕ γνωρίζουμε ότι δεν ισχύει».

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Φαραντούρης κάλεσε τον Πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνηση να πάρουν θέση σχετικά με τη συμμετοχή της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει

Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ – 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...