ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκος Δένδιας, Ουάσιγκτον, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026, στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α. Ουάσιγκτον, όπου θα συμμετάσχει στο «Delphi Economic Forum Washington D.C. VII».
Ο κ. Δένδιας θα απευθύνει ομιλία τη Δευτέρα 02/02/26 στο Forum (18.30 τοπική ώρα), με θέμα «Defense at a crossroads: NATO, The Eastern Mediterranean, and U.S. Strategic Commitment».
Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026 (12 μ.μ. τοπική ώρα), o Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συμμετάσχει σε συζήτηση που διοργανώνει το F.D. D. (The Foundation for Defense of Democracies) με θέμα τις τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις για ζητήματα Άμυνας και Ασφάλειας.
Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Ουάσιγκτον, ο κ. Δένδιας αναμένεται να έχει επαφές με συμμετέχοντες στις εργασίες του Forum και άλλους φορείς.
























































