ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Σούκουρης, Πέτρος Τατσόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταυρούλα Ξουλίδου, ΣΥΡΙΖΑ, Χρηματισμός,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στο θέμα απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως η ίδια καταγγέλλει, μιλώντας στο Vima Fm.
Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως η κ. Ξουλίδου είναι ηλίθια και «πανηλίθιος ο Σούκουρης», ο άντρας που η βουλευτής των ΑΝΕΛ καταγγέλλει ότι την πλησίασε και της προσέφερε χρηματικό ποσό, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ακόμα αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό ο Τσίπρας» και ότι «θελεi να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».
Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τατσόπουλος είπε: «Ο πολύς συγχρωτισμός με τον Πάπα του έχει κάνει κακό, γιατί είδα στη συνέντευξη τέτοια συμπτώματα».
























































