ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
Πρόεδρος ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς: Λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς παραγωγικότητα αυξάνουν το κόστος για τις ΜμΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφές μήνυμα στέλνει ο επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ, επισημαίνοντας ότι για να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα μέσα στο 2014, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποχωρήσει σε όλα.
Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη εφημερίδα Real News, ο κ. Βίζερ επισημαίνει μεν ότι τα προαπαιτούμενα θα μπορούσαν να νομοθετηθούν την τελευταία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, τονίζει δε ότι τα σημεία διαφωνίας της τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση είναι παρά πολλά.
«Υπάρχει διαφωνία για τον προϋπολογισμό, το δημοσιονομικό κενό, για τις 100 δόσεις, το καθεστώς ΦΠΑ και δυστυχώς πολλά άλλα ζητήματα. Εμείς απλώς περιμένουμε τη συμφωνία και θα δούμε τι επιπτώσεις θα έχει σε εμάς», αναφέρει ο επικεφαλής του Euroworking Group.
Ωστόσο σημειώνει με νόημα: «Εμείς ξέρουμε, απ΄ ότι βλέπουμε, ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό».
























































