ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ,


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Σόιμπλε χαρακτήρισε «καλή» την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ εγκωμίασε την πρόοδο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα στο θέμα της διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών της.
Ανέφερε ακόμη πως θα μπορούσε να καταστεί διαθέσιμη μια πιστωτική γραμμή για την Ελλάδα έως το τέλος Φεβρουαρίου και διαβεβαίωσε πως για κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί νέα χρηματοδότηση.
Αύριο Πέμπτη, ο κ. Βενιζέλος θα έχει συναντήσεις με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και με τον υπουργό Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ.
























































