Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιδρυτικό Συνέδριο της ΕΔΕΜ το Σάββατο στο Divani Caravel

Ιδρυτικό Συνέδριο της ΕΔΕΜ το Σάββατο στο Divani Caravel
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΔΕΜ,

Η ΕΔΕΜ, η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης, με σήμα τον κόκορα που προαναγγέλλει την αυγή, ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ιδρυτικό της συνέδριο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 17.00 το απόγευμα.

Στο εύλογο ερώτημα τι είναι η ΕΔΕΜ, το κόμμα αυτοσυστήνεται με το ακόλουθο κείμενο στην ιστοσελίδα του:

Η ΕΔΕΜ αποτελεί την μοναδική αδέσμευτη φωνή στην πολιτική σκηνή της Χώρας.

Είναι ο φορέας αυτός, που ιδρύθηκε από πολίτες κομματικά αδέσμευτους και ελεύθερους από ιδεολογικά δόγματα, από εμμονές σε πρακτικές και θεωρίες ξεπερασμένες, παρωχημένες και πλέον άκυρες και επικίνδυνες.

Ως ΕΔΕΜ δηλώνουμε ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα, πως ερχόμαστε στην πολιτική ως ελεύθεροι και θέλουμε να ελευθερώσουμε, ως αντίπαλοι του σκοταδισμού και θέλουμε να διαφωτίσουμε, ως ανθρωπιστές πουθέλουμε να ενώσουμε και ως Έλληνες που θέλουμε να αφυπνίσουμε, να μεταδώσουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας και την πίστη για την υπέρβαση της κρίσης που βιώνουμε, ως Λαός.

Πολλοί αναρωτιόνται ποιοι κρύβονται από πίσω μας, ποιοι μας στηρίζουν και ποιοι είναι αυτοί που μας ενισχύουν, ώστε να έχουμε τα πρωτοφανή αυτά αποτελέσματα επιτυχίας, για έναν πολιτικό φορέα που ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει ιδρυτικό συνέδριο και που η ηγετική του ομάδα και ο επικεφαλής του δεν προέρχονται από την προϋπάρχουσα πολιτική σκηνή. Φαντάζει λογικό για όλους αυτούς, να κρύβονται κάποιοι από τους συνηθισμένους “Αποφασιστές” πίσω από εμάς, τους φαίνεται αυτονόητο η πολιτική δύναμη να είναι μόνο δοτή και όχι αυτούσια, η πολιτική παρουσία να εξαρτάται μόνο από την Διαπλοκή και όχι από τις επιλογές της κοινωνίας και από την υπόδειξη της ανάγκης των πολλών. Όλοι αυτοί λοιπόν πλανώνται πλάνην οικτρά, γιατί πίσω μας όντως υπάρχει κάποιος, κάποιος παντοδύναμος, ισχυρότατος, ανίκητος και ανεξάντλητος σε δύναμη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ελληνικό Λαό! Από τον κάθε Έλληνα πολίτη που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια την εγκατάλειψη, την απόρριψη και υποτίμηση της προσωπικότητάς του και της ιδιότητας του ως φορέα δικαιωμάτων.

Για αυτόν τον πολίτη εμείς αναλάβαμε την πρωτοβουλία, κάναμε το βήμα εμπρός και κατήλθαμε στην πολιτική, με σκοπό να προτείνουμε λύσεις ουσίας, πραγματοποιήσιμες και ικανές να μεταβάλλουν προς το καλύτερο το μέλλον της Ελλάδος, το μέλλον όλων μας! Θα αφήσουμε στην υποτακτική τους προδιάθεση, όλους αυτούς που βλέπουν φαντάσματα πίσω από εμάς και θα τραβήξουμε το δρόμο μας, μαζί με όλους όσους πιστεύουν, πως μπορούμε να διαφεντέψουμε τον τόπο, την μοίρα μας, και να αλλάξουμε προς το καλύτερο, όλα όσα βρίσκονται μπροστά απο εμάς.

Η ΕΔΕΜ μέσω της μεταρρυθμιστικής της πρότασης αποτελεί την μόνη ολοκληρωμένη και μελετημένη λύσης για την Χώρα. Αυτή την μοναδικότητα αναγνωρίζουν όλοι όσοι με ενθουσιασμό εντάσσονται στην προσπάθειά μας καθημερινά, το ίδιο αναγνωρίζουν και οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο που μιλούν για την Ε.Δ.Ε.Μ. καθώς οι γεωπολιτικοί μας εταίροι που ήδη αναφέρονται σε εμάς και μας αντιμετωπίζουν ως την πλέον σοβαρή εναλλακτική λύση για την χώρα.

Η ΕΔΕΜ ρίχνει την κουρτίνα και απαντώντας σε όλους όσους διερωτώνται για το ποιοι βρίσκονται πίσω από εμάς, φανερώνει ως απάντηση, τον κυρίαρχο Λαό! Έναν Λαό νικητή, ανυπότακτο, ικανό, έναν Λαό που ως ΕΔΕΜ, θέλουμε να τον κάνουμε διαχειριστή του προϊόντος της Δημοκρατίας, να τον βγάλουμε από το περιθώριο και να του αποδώσουμε, αυτό που δικαιωματικά του ανήκει, την Χώρα του!

edem

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Τα ανθρωπάκια» της ΔΗ.ΣΥ. με τα κομμένα κεφάλια – Δεν είναι τρολιά, είναι κατάντια!

Συνδιασκέφτηκε η ΕΔΕΜ πριν το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η ΕΔΕΜ προσχωρεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Εκδήλωση για τον προσδιορισμό της Ηθικής στην Πολιτική

ΕΔΕΜ: ΝΑΙ στον ορθολογισμό, ΟΧΙ στον φανατισμό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...