Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θυσίασαν 24χρονο στον Σατανά για να τον μεταμορφώσουν σε βρικόλακα!

Θυσίασαν 24χρονο στον Σατανά για να τον μεταμορφώσουν σε βρικόλακα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο τελετουργικός φόνος ενός 24χρονου στην πολιτεία Τσιουάουα του Μεξικό πριν ένα μήνα, θεωρείται από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές ότι συνέβη ως μέρος μιας “πιθανής σατανιστικής τελετής” που αποσκοπούσε να μεταμορφώσει το θύμα σε βρικόλακα.

Σύμφωνα με την αναφορά του γενικού εισαγγελέα της Τσιουάουα, οι τέσσερις άνθρωποι που κατηγορούνται για τον φόνο -τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 18-25 ετών-, “άσκησαν σατανισμό” και τέλεσαν “μέσα στο Ciber Café τελετή μύησης στον φίλο και θύμα τους Εντουίν Μικέλ Χουάρεζ Πάλμα (Edwin Miguel Juárez Palma).

Το θύμα είναι ο νεαρός που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα της Τσιουάουα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι παρέσυραν τον νεαρό άνδρα “με εξαπάτηση, του έδεσαν τα χέρια και του είπαν ψέμματα, λέγοντάς του ότι θα τον μυούσαν στη σέχτα που αποκαλείται “Γιοι του Μπαθομέτ 1″, δίχως να γνωρίζει ο ίδιος ότι θα τον θυσίαζαν… Τον ξυλοκόπησαν και τον έσφαξαν με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, προκαλώντας τον θάνατό του”.

Ο γενικός διευθυντής της τοπικής Αστυνομίας, δήλωσε ότι ζητήθηκε από τον νεαρό άνδρα να συμμετάσχει σε μια τελετή που θα τον “μεταμόρφωνε σε βρικόλακα”.

Μιλώντας στο Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων (CNA), ο εξορκιστής και δαιμονολόγος ιερέας Χοσέ Αντόνιο Φορτέα, προειδοποίησε ότι “η βαμπιρική φαντασιοπληξία είναι κάτι πολύ κοντά στον σατανισμό”.

“Δεν είναι απλά μια γεύση του σκοταδιού, αλλά του ίδιου του κακού, μια αίσθηση που συνδέεται με μια ολόκληρη κοσμοθέαση”, είπε ο καθολικός ιερέας. “Ο βαμπιρισμός είναι εντελώς διαβολική λατρεία”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Η Τσιουάουα είναι μια πολιτεία με από τις υψηλότερες εγκληματικότητες στο Μεξικό. Η Χουάρεζ, η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας, θεωρούνταν μέχρι το 2011 η πιο βίαια πόλη του κόσμου.

Ο π. Φορτέα υπογράμμισε ότι ο σατανισμός βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε κοινωνίες που έχουν παραδοθεί στη βία και την εγκληματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: Κανίβαλος σκότωσε με τσεκούρι έναν συνταξιούχο και έφαγε την καρδιά του

Δύο Γάλλοι σκόπευαν να θυσιάσουν τον 5χρονο γιο τους επειδή πίστευαν ότι είναι «δαιμονισμένος»

8.000 μετανάστες από Βενεζουέλα, Κούβα και Μεξικό κατευθύνονται προς τα αμερικανικά σύνορα

«Στραγγάλισαν τον φοιτητή και τον κρέμασαν στην ντουλάπα» – Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ στα Σπάτα

Πυκνώνει το μυστήριο με τις μούμιες «εξωγήινων» από το Περού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr