Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όταν ένας παπάς θέλει να πάει υπέρ του λαού δεν υπολογίζει “τράγους” (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το είπε και το έκανε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Όπως είχε διαρρεύσει από το περιβάλλον της Μητρόπολης Πατρών ο κ.κ. Χρυσόστομος θα συμμετείχε στην πορεία κατά της ανεργίας που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων, παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τοπικούς εκκλησιαστικούς κύκλους.

Εκκλησιαστικοί κύκλοι που έλεγαν ότι ο Μητροπολίτης δεν θα έπρεπε να δώσει το παρών σε μία πρωτοβουλία που διοργανώνει ένας κομμουνιστής δήμαρχος.

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης που είναι μία προσωπικότητα με αναπτυγμένη κριτική σκέψη, έχοντας καταλάβει το νόημα της όλης πρωτοβουλίας του Δήμου, αποφάσισε να συμμετάσχει στην πορεία ενεργά, γνωρίζοντας το πρόβλημα της ανεργίας που ταλανίζει την κοινωνία και περνώντας το μήνυμα, εκεί που πρέπει.

Ο Μητροπολίτης βρήκε την πορεία το μεσημέρι της Κυριακής, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, λίγο μετά το ξεκίνημα της και υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες, ενώ είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Απεύθυνε χαιρετισμό και περπάτησε μαζί τους συμβολικά για 200 περίπου μέτρα. Στο βίντεο ο συγκλονιστικός του λόγος. Αυτός είναι πραγματικά Χριστιανός παπάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Δεν θα κατηγορήσουμε τον Ησαΐα για κάτι που ο ίδιος αποκάλυψε

Ταμασού Ησαΐας: «Αμετάκλητος στόχος μας κάθαρση και διαφάνεια στους κόλπους της Εκκλησίας»

«Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν

4ο Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας – Οικ. Πατριάρχης: «Η Εκκλησία οφείλει να συμβάλει στην κατανόηση της προόδου»

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr