ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανίδα καλόγρια προκαλεί: Η Παναγία δεν ήταν παρθένα

Ισπανίδα καλόγρια προκαλεί: Η Παναγία δεν ήταν παρθένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έντονες αντιδράσεις στην καθολική εκκλησία έχει προκαλέσει η δήλωση μιας Ισπανίδας καλόγριας η οποία υποστήριξε πως η Παναγία δεν ήταν παρθένα αλλά είχε ερωτικές σχέσεις με το σύζυγό της Ιωσήφ.

“Ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ”

«Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι και ότι, ως κανονικό ζευγάρι, έκαναν και σεξ» είπε χαρακτηριστικά η αδελφή Λουθία Καράμ.

Παράλληλα, η αδελφή προχώρησε ακόμη στην αμφισβήτηση της θεωρίας της άσπιλης σύλληψης του Ιησού.

«Είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή. Έχουμε “κολλήσει” σε κανόνες που έχουμε εφεύρει, χωρίς να αγγίζουμε το πραγματικό μήνυμα (σ.σ. της πίστης)» τόνισε.

Όπως ήταν φυσικό η αντίδραση της Καθολικήςεκκλησίας ήταν άμεση. Ο καρδινάλιος του Βικ εξέδωσε ανακοίνωση, βάση της οποίας η παρθενία της Παναγίας και η άσπιλη σύλληψη του Ιησού αποτελούν δόγμα για την Εκκλησία, Καθολική και Ορθόδοξη, και δεν τίθενται υπό συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

Ισπανία: Η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει κάποιος τους Μάρτυρες του Ιεχωβά «καταστροφική αίρεση»

Οι ΗΠΑ απειλούν την Ισπανία με αποπομπή από το ΝΑΤΟ – «Δεν υπάρχει διάταξη για την αποβολή μελών», απαντά η Συμμαχία

Λίβανος: Ιταλοί κυανόκρανοι δώρισαν νέο άγαλμα του Ιησού στους Μαρωνίτες Χριστιανούς

Διχασμένη η ΕΕ για την αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ: Ισπανία και Ιρλανδία πιέζουν για ανάληψη δράσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr