Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιος Σεΐχης κηρύττει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους στα Ιεροσόλυμα

Παλαιστίνιος Σεΐχης κηρύττει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους στα Ιεροσόλυμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Παλαιστίνιος Σεΐχης, που θα δείτε στο βίντεο, επέλεξε το τέμενος Αλ Ακσά στα Ιεροσόλυμα για να βγάλει ένα κήρυγμα ενάντια στη Δύση και στη Ρωσία και να υπερασπιστεί το Ισλαμικό Κράτος.

Έχοντας σταθεί στη κέντρο του τζαμιού, ώστε να ακούγεται, ο Σεΐχης Ομάρ Αμπού Σαρά, είπε μεταξύ άλλων πολλών που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που έχει αγγλικούς υπότιτλους:

“Το Ιράκ και το Αφγανιστάν είναι κάτω από τις ξιφολόγχες των Αμερικανών, μακάρι ο Θεός να τους πολεμήσει, αυτούς και τους συνεργάτες και λακέδες τους.

Η Τσετσενία δέχεται επίθεση από τους άθεους Ρώσους. Στο Κασμίρ τα αδέλφια μας σκοτώνονται από τους αγελαδολάτριδες Ινδούς. Στη Μιανμάρ τα αδέλφια μας σκοτώνονται και καίγονται ζωντανά. (…) Εμείς εδώ στα Ιεροσόλυμα είμαστε κάτω από τις ξιφολόγχες των Εβραίων. Οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν ούτε να έλθουν για προσευχή στο τέμενος Αλ Ακσά επειδή οι Εβραίοι το απαγορεύουν.

Τα αδέλφια μας, η σάρκα και το αίμα μας, που παριστάνουν τους ηγέτες των αραβικών και ισλαμικών χωρών, δεν μπορούν να ενωθούν σε πόλεμο ενάντια στο Ισραήλ. Δεν μπορούν ούτε να συμφωνήσουν για να σώσουν το τέμενος Αλ Ακσά. Ούτε μπορούν να συμφωνήσουν να ελευθερώσουν τα Ιεροσόλυμα από τους Εβραίους.

Ωστόσο, μπόρεσαν να συμφωνήσουν μέσα σε λίγες ημέρες για να σχηματίσουν μια συμμαχία υπό τον Τζον Κέρι και τον Ομπάμα, μια συμμαχία στην οποία συμμετέχουν αραβικές και ισλαμικές χώρες, οι οποίες μάλιστα συναγωνίζονταν ποια θα μπει πρώτη στη συμμαχία, με σκοπό να επιτεθούν σε μια ισλαμιστική οργάνωση (εννοεί το Ισλαμικό Κράτος), η οποία έχει 20 με 30.000 μαχητές. Και σχημάτισαν συμμαχία 60 εθνών για να πολεμήσουν 30.000 μαχητές. (…) Και αεροπλάνα από τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετέχουν σε επιδρομές ενάντια στα αδέλφια μας στο Ισλαμικό Κράτος…”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr