ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
Τι είναι ο χανταϊός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους σε κρουαζιερόπλοιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός έχασε με 79-74 από την Γαλατασαράι, στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο των ομίλων της Euroleague.
Μια ήττα που δεν του στοιχίζει απολύτως τίποτα , αφού ήδη είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του και την πρόκριση.
Και οι Τούρκοι, πάντως παίρνουν το «εισιτήριο» για το TOP 16 της Ευρωλίγκας και θα βρεθούν στον όμιλο του Παναθηναϊκού.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων ήταν ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τελείωσε το ματς με 22 πόντους . Στους 11 πόντους σταμάτησε ο Βασίλης Σπανούλης και στους 10 ο Οθέλο Χάντερ.
Από τη Γαλατά κορυφαίος ήταν ο Κάρλος Αρόγιο με 24 πόντους, με τους Γιανγκ (13 ριμπ.) και Μίτσοβ να πετυχαίνουν από 13 πόντους ο καθένας.
Τα δεκάλεπτα: 20-18, 36-38, 57-50, 79-74.
Γαλατασαράι (Αταμάν): Γιανγκ 13 (13 ριμπάουντ), Μίτσοφ 13 (1), Γκονλούμ 4, Πότσιους 11(2), Αρόγιο 24 (3), Γκιουλέρ 10, Αρσλάν 4.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 7 (1/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Χάντερ 10, Σπανούλης 11 (1), Σλούκας 8, Αγραβάνης 4, Καββαδάς 2, Κατσίβελης, Λαφαγέτ 4, Ντάρντεν 6 (1), Λοτζέσκι 22 (4).























































