ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 84-76

Euroleague: Ολυμπιακός  – ΤΣΣΚΑ Μόσχας  84-76
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Top 16, Μπάσκετ, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας,

Ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Top 16 της Euroleague.

Οι Πειραιώτες παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος , νίκησαν του Μοσχοβίτες με 8 πόντους διαφορά, 84-76 και τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα μετά από 15 ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μετά την νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου του και να έχει φυσικά πλεονέκτημα έδρας.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους, με τον Ματ Λοτζέσκι να σταματά στους 13 και τον εξαιρετικό Οθέλο Χάντερ να προσθέτει άλλους 12.

Αρκετή ενέργεια έδωσε στο παιχνίδι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Γιώργος Πρίντεζης με 10 πόντους, ενώ συγκινητικός ήταν ο Μπράιαντ Ντάνστον με 5 πόντους, αλλά και 11 ριμπάουντ!

Για τους φιλοξενούμενους έκανε ότι μπορούσε ο Τεόντοσιτς με 20 πόντους, με τον Ντε Κολό να πετυχαίνει 13 πόντους και τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος βραβεύθηκε πριν το τζάμπολ- να προσθέτει 12.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός

Οι άνθρωποι πίσω από τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού

Βάδην, pick and roll και… libero: Το quiz που έκλεψε την παράσταση στο event της Allwyn με τις 5 μεγαλύτερες ομοσπονδίες της Ελλάδας

Ιστορικό κάζο για την Εθνική μπάσκετ, έχασε 56-71 από την Πορτογαλία

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου – Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr