ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο All Star Weekend στα Χανιά, oύτε στο διαγωνισμό καρφωμάτων, λόγω ενοχλήσεων.
Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από τα Χανιά, το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» που τον εξέτασε διέγνωσε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και o Αμερικανός άρχισε άμεσα θεραπευτική αγωγή.
Αυτό σημαίνει πως ο Γκιστ θα απουσιάσει από την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη το απόγευμα, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη, και δεν φαίνεται να προλαβαίνει τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (14/3) με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αγώνας δρόμου θα γίνει για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, στην επιστροφή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, την μεθεπόμενη Πέμπτη (20/3).
Δεδομένη είναι και η απουσία του Ραμέλ Κάρι (οστικό οίδημα στην ποδοκηνιμική) από τους επόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού.
Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Πρίφτης προσπαθεί να λύσει το γόρδιο δεσμό του συμβολαίου του με τον Κολοσσό Ρόδου, ώστε να αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου στους «πράσινους».























































