Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με τον Διαμαντίδη – Τέλος από τον Παναθηναϊκό;

Θρίλερ με τον Διαμαντίδη – Τέλος από τον Παναθηναϊκό;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα θρίλερ για τους οπαδούς του μπασκετικού Παναθηναϊκού εκτυλίσσεται το φετινό καλοκαίρι, καθώς ενός απομένουν μόλις 13 ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας το συμβόλαιο του Δημήτρη Διαμαντίδη δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zazzetta.gr, o Παναθηναϊκός, παρά τις αρχικές συζητήσεις των δύο πλευρών, δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιο του αρχηγού του, που για την ώρα κάνει διακοπές με την οικογένειά του, ενώ η «τυπική διαδικασία των 5 λεπτών» (τόσο κρατούσε κάθε φορά η ανανέωση) μοιάζει να έχει καθυστερήσει επικίνδυνα.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχει φροντίσει να ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση του Καλάθη στην θέση που παίζει ο Διαμαντίδης και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ήδη 35 ετών, γεννά ερωτηματικά.

Το πρόβλημα, πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, δεν είναι οικονομικό.

Ο Διαμαντίδης, ενδεχομένως να νιώθει «παραμελημένος» από την ομάδα του, που δεν έσπευσε -όπως πάντα έκανε- να ξεκαθαρίσει το δικό του συμβόλαιο και να κινηθεί ανάλογα με τον υπόλοιπο προγραμματισμό. Αυτό θα ήταν και το λογικό εξάλλου, καθώς ο Καστοριανός guard παραμένει το σημείο αναφοράς και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ενώ είναι δεδομένο ότι έχει φανταστεί την τελευταία του σεζόν με συγκεκριμένο -σημαντικό- ρόλο εντός παρκέ και όχι ως… εμψυχωτής, κάτι που έκανε ο Αλβέρτης το 2009.

Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι έστω και την ύστατη στιγμή -η προετοιμασία ξεκινάει στις 24 Αυγούστου- η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μηνά Τουκμενίδη, τον μάνατζερ του Διαμαντίδη όλα αυτά τα χρόνια, και θα βρεθεί η λύση, που θα λύνει τις όποιες υπαρκτές εκκρεμότητες.

Όσο περνάει ο καιρός πάντως, τόσο μεγαλώνει η αγωνία του κόσμου της ομάδας για το μέλλον του αγαπημένου του παίκτη.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να μάθουμε αν η συγκεκριμένη «ιστορία» θα έχει το φινάλε που της… αξίζει ή ο Διαμαντίδης θα «κρεμάσει τη φανέλα» του ένα χρόνο νωρίτερα απ’ όσο υπολόγιζε!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-79) και πάει Βελιγράδι ελπίζοντας

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77: Ο θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη και πήρε το πλεονέκτημα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

«Βόμβα» Αταμάν μετά την ήττα από την Μακάμπι: Αν δεν πάμε Final Four, φεύγω από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Έχασε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ 91-87 και έχασε και το πλεονέκτημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr