ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης
Καύσωνας μέχρι τις 21 Ιουλίου - Μετά «διάλειμμα» 22-26 Ιουλίου με βροχές και από τις 27/07 πάλι καλοκαίρι
Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης - Ο
Έφυγε η Όλγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Επίσης έφυγαν Μιλτιάδης Ζαμπάρας και Γιάννης Ραγκούσης
Νίκος Δένδιας για ΝΑΤΟ: «Είναι προς όφελος του λαού των ΗΠΑ να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πως ο χαρακτήρας του είναι εκρηκτικός και αυτό αποδεικνύει άλλο ένα βίντεο που δημοσίευσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Θύμα του Πορτογάλου τεχνικού της Τσέλσι αυτή τη φορά ένας 14χρονος ο οποίος «τόλμησε» να προσπαθήσει να φωτογραφηθεί μαζί του όταν τον συνάντησε σε δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας.
«Κάναμε ποδήλατο όταν ξαφνικά είδαμε τον Μουρίνιο. Του ζητήσαμε μια φωτογραφία και εγώ ξεκίνησα να γράφω με την κάμερα» περιγράφει ο Ότο Ναμάχερ.
«Αυτός μας κοίταζε αγριεμένος, ήταν αντικοινωνικός και επιθετικός» θυμάται ο 14χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο «Special One» τον έσπρωξε τον έσπρωξε τη στιγμή που προσπάθησε να τραβήξει μια selfie.
«Αγαπάω την Τσέλσι και τον Μουρίνιο και πλέον έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό του. Ήταν ο ήρωάς μου αλλά πλέον όλα έγιναν συντρίμμια» δηλώνει συντετριμμένος ο 16χρονος.
Ο 16χρονος τράβηξε κι άλλα βίντεο με τις άκαρπες προσπάθειές του να φωτογραφηθεί με τον Μουρίνιο.























































