Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τρένο” ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Περιστέρι κάνοντας το 8Χ8

“Τρένο” ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Περιστέρι κάνοντας το 8Χ8
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατρόμητος Περιστερίου, Ολυμπιακός,

Ούτε στο Περιστέρι σταμάτησε ο Ολυμπιακός. Με δύο γκολ του Αλμπέρτο Μποτία οι «ερυθρόλευκοι« νίκησαν με 2-1 τον Ατρόμητο, έκαναν το 8Χ8 στο ξεκίνημα της περιόδου, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία τους στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο Περιστέρι με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που αντιμετώπισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μάκσιμιρ», τέσσερα 24ωρα νωρίτερα.

Σε αντίθεση, όμως, με την αναμέτρηση του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος χωρίς ενέργεια, έκαναν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους και σε 47 λεπτά που διήρκησε το ημίχρονο απείλησαν μόνο μία φορά με την κεφαλιά του Ιντέγε (άουτ) στις καθυστερήσεις, με το πρώτο μέρος να λήγει 0-0.

Πολύ δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός. Απείλησε δύο φορές με τον Σεμπά, αρχικά με το σουτ του Βραζιλιάνου να διώχνει δύσκολα ο Γκορμπούνοφ, ενώ στο 58΄ μετά από το νέο σουτ που επιχείρησε κι αφού η μπάλα βρήκε στον Λαζαρίδη, στη συνέχεια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 59΄ με την καρφωτή κεφαλιά του Μποτία μετά από το κόρνερ του Πάρντο, ενώ 5 λεπτά μετά και πάλι από «στημένη» φάση, αυτή την φορά από το φάουλ του Φορτούνη, ο Μποτία βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι κι εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση των αμυντικών του Ατρόμητου με νέα κεφαλιά σε άδεια εστία πέτυχε το 2-0 (4ο γκολ σε 5 ματς για τον Ισπανό).

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 75΄ με το σουτ του Μίλος Στόιτσεφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ξαναμπήκαν στο ματς (1-2). Στο 78΄ απείλησαν με την ισοφάριση, αλλά το γύρισμα του Μαρσελίνιο προς τον Λε Ταλέκ δε βρήκε τον Γάλλο που ήταν… φάτσα με το άδειο τέρμα.

Στο 85΄ ο Ρομπέρτο έκανε άλλη μία μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μίλος Στόιτσεφ, στην τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων για να ισοφαρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στην Πόλη – Έχασε 85-72 από την Ανατολού Εφές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr