ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ατρόμητος σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ. Με σκόρερ τον 36χρονο Μπρίτο στο 53′ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, νίκησε την ΑΕΚ στο Περιστέρι με 1-0 και διέκοψε το νικηφόρο σερί των εννέα αγώνων του δικέφαλου.
Ωστόσο η ΑΕΚ που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 21 αγωνιστικές στην Super League.
Το νικητήριο τέρμα για τον Ατρόμητο επιτεύχθηκε στο 53′ όταν ο Λε Ταλέκ έφυγε στην πλάτη του Αρθο, πέρασε τον Ανέστη και έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Μπρίτο ο οποίος άνοιξε το σκορ.
Η ΑΕΚ κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ, όταν στο 81′ ξανά από τραγική αμυντική αδράνεια, ο Λε Ταλέκ βρήκε χώρο για το σουτ και από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Η ΑΕΚ έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (68′ Κυβρακίδης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (83′ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72′ Ματέι)), Λε Ταλέκ.
ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (57′ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (57′ Πέκχαρτ).























































