Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαββίδης: Είμαστε όμηροι της διαφθοράς – Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Τσίπρας

Σαββίδης: Είμαστε όμηροι της διαφθοράς – Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο Ιβάν Σαββίδης για τη ματαίωση του ραντεβού με τον Κοντονή. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πρότεινε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις οι τέσσερις μεγάλοι και ο Αλ. Τσίπρας!

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που, παρότι προσγειώθηκα στην Αθήνα, αναβάλλοντας όλες μου τις υποθέσεις, για να προβώ σε ακόμη μια ενέργεια για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος την πρόταση ενός κρατικού οργάνου, δεν κατέστη δυνατό να καθίσουμε σε ένα τραπέζι για την εξεύρεση λύσεων.

Δυστυχώς όμως το Κράτος έδειξε την αδυναμία του. Μήπως δεν ήταν εγκαίρως γνωστοί οι περιορισμοί για κάποιον προσκεκλημένο;

Μα και αυτό είναι στην αρμοδιότητα του Κράτους να λυθεί, ποιοί δηλαδή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιες συναντήσεις, πριν προσκαλέσει εμένα (μάλλον τους «φιλοξενούμενους» τους ενημερώνουν τελευταίους).

Υποθέτω ότι παρόλα αυτά δεν σταματάει η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για το ποδόσφαιρο και προφανώς έφτασε ο καιρός, αυτή την πρωτοβουλία να την αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Εξακολουθούμε να είμαστε όμηροι της διαφθοράς και των ανήθικων παιχνιδιών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα και είμαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσω το πρόγραμμά μου εκ νέου, ξεπερνώντας τον προσωπικό μου εγωισμό και την απογοήτευση. Προτείνω να κάνουν όλοι το ίδιο και να διοργανώσουμε ένα ανεπίσημο δείπνο, οι τέσσερις ιδιοκτήτες κι ένας εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Μόνο μ/ αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε την ελπίδα πολλών εκατομμυρίων φιλάθλων, ότι κάποτε αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα μπορεί να καθαριστεί.

Οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, δεσμεύομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα την υποστηρίξει»

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr