ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός που πήρε το “διπλό” μέσα στην Τουρκία κόντρα στη Νταρουσάφακα με 86 – 84 για την 12η αγωνιστική των ομίλων του Τοπ 16 της Ευρωλίγκα και έχει πλέον ρεκόρ 8-4 εξασφαλίζοντας και τυπικά την πρόκριση στους “8” του θεσμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ο Έλιοτ Ουίλιαμς που σημείωσε 5 πόντους στο τέλος της αναμέτρησης. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα οι “πράσινοι” μένουν ζωντανοί για την κατάκτηση της 2ης θέσης.
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Ραντούλιτσα με 21 πόντους (3/4 βολές και 9/12 δίποντα) με τον Ουίλιαμς να ακολουθεί με 19 (10/10 βολές, 3/6 δίποντα και 1/1 τρίποντα), ο Φελντέιν με 12 και ο Γκιστ με 10.























































