Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάχαλο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος – Πότε θα γίνει

Μπάχαλο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος – Πότε θα γίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το μπάχαλο συνεχίζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μεν πως το ματς που επρόκειτο να γίνει αρχικά το Σάββατο 7 Μαίου, θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 15 Μαίου, με τους «ίδιους όρους». Όμως είναι πολλοί οι λόγοι που καθιστούν από εξαιρετικά αμφίβολη ως αδύνατη την πραγματοποίηση του αγώνα, όχι μόνο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αλλά… γενικότερα.

Αφενός μεν το Υπουργείο έχει ανακοινώσει πως ο τελικός αναβάλλεται για τουλάχιστον δέκα μέρες, πράγμα που σημαίνει πως το νωρίτερο που μπορεί να διεξαχθεί είναι την επόμενη Δευτέρα, 17 Μαΐου. Αυτό πάντως μοιάζει το μικρότερο από τα εμπόδια στις προθέσεις της ΕΠΟ.

Κι αυτό γιατί η ΕΠΟ κάνοντας λόγο για διεξαγωγή του τελικού με τους ίδιους όρους, δεν δείχνει πρόθεση να αλλάξει τους βοηθούς του διαιτητή Σιδηρόπουλου, που ήταν και εξ αρχής ο λόγος που υπήρξε αναταραχή και αναβλήθηκε ο αγώνας. Από πλευράς υφυπουργού δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση να παρεκκλίνει από τα συμφωνηθέντα, ενώ και η πλευρά της ΑΕΚ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε έναν τελικό «ως πρόβατα επί σφαγή», όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Διόλου αμελητέος λόγος είναι και η στάση των ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs. Εφόσον ο τελικός γίνει στις 15 Μαΐου, τότε το πρόγραμμά τους θα πρέπει να συμπτυχθεί με τη διεξαγωγή πέντε αγωνιστικών (εφόσον η πρώτη γίνει στις 11/5) μέσα σε 12-13 μέρες και αγωνιζόμενες σε αντιεμπορικές μέρες (όχι Τετάρτη και Σάββατο ή Κυριακή).

Ο Σταύρος Κοντονής έχει ενημερωθεί για τις κινήσεις της ΕΠΟ και θα πάρει θέση, πιθανότατα τη Δευτέρα. Όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να δεχτεί τις… πρωτοβουλίες της ομοσπονδίας και οδεύουμε σε ματαίωση του τελικού. Και-ποιος ξέρει;-ίσως ακόμη και των playoffs…

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Περίπατος για την ΑΕΚ στη Λαμία (4-0)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φορά τη φανέλα του Robbie Williams στο ΟΠΑΠ Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr