Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ιός Ζίκα δεν κάνει “ανακωχή” στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία

Ο ιός Ζίκα δεν κάνει “ανακωχή” στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Επιτροπή Εκτάκτων Καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) για τον ιό Ζίκα θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να αναθεωρήσει τις συστάσεις της περιλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του WHO.

Οι ανεξάρτητοι ειδικοί, που συνεδρίασαν για τελευταία φορά στις 8 Μαρτίου, θα «δουν τα στοιχεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατά πάσα πιθανότητα θα αναθεωρήσουν την ταξιδιωτική καθοδήγηση για το θέμα αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του WHO, Κρίστιαν Λιντμάιερ, σε συνέντευξη Τύπου. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι επιστήμονες λένε στην υπηρεσία υγείας των Ηνωμένων Εθνών πως ο κίνδυνος παγκόσμιας εξάπλωσης του μεταδιδόμενου από τα κουνούπια ιού δεν είναι «σημαντικά υψηλότερος» λόγω των Αγώνων που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, πρόσθεσε ο Λιντμάιερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τύμπανα πολέμου στη Βενεζουέλα: Το τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Βραζιλία: Συνελήφθη ο Μπολσονάρο για φερόμενη απόπειρα διαφυγής πριν από την έναρξη της ποινής του

Οι τρανς αθλητές ΔΕΝ θα μπορούν να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς ως γυναίκες

23χρονη σέξι influencer κατηγορείται ως «βασίλισσα» κυκλώματος ναρκωτικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr