ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία ήταν σαρωτική στα προημιτελικά του Euro 2016 νίκησε με 5-2 την Ισλανδία, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης.
Δύο γκολ σημείωσε ο Ζιρού (12′, 59′) κι από ένα οι Πογκμπά (20′), Παγέτ (43′) και Γκριζμάν (45′) για τους «τρικολόρ» που συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς τον τελικό.
Τα γκολ της Ισλανδίας σημείωσαν ο Σίγκτορσον στο 56′ και ο Μπιάρνασον στο 85′.
Επόμενος αντίπαλος για την Γαλλία η Γερμανία με την ομάδα του Ντεσάμπ να έχει πολύ πιο δύσκολο έργο. Από την άλλη η Ισλανδία παρά τη βαριά ήττα, αποχώρησε από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, όντας η ευχάριστη έκπληξη του Euro.
Γαλλία (Ντεσάμπ) Γιορίς, Εβρά, Ουμτιτί, Κοσιελνί (72′ Μανγκαλά), Σανιά, Ματουιντί, Πογκμπά, Σισοκό, Γκριζμάν, Παγέτ (80′ Κομάν), Ζιρού (46′ Ζινιάκ)
Ισλανδία (Λάγκερμπακ), Χάλντορσον, Άρνασον (46′ Ίνγκασον), Ράγκναρ Σίγκουρτσον, Άρι Σκούλασον, Γκούντμουντσον, Άρον Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρτσον, Μπιάρνασον, Σίγκτορσον (83′ Γκούντγιονσεν ), Μπόντβαρσον (46′ Φινμπόγκασον).























































