Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπιακός: Σαρωτικές αλλαγές – Προς την έξοδο ο Βίκτορ, αλλά και παίκτες

Ολυμπιακός: Σαρωτικές αλλαγές – Προς την έξοδο ο Βίκτορ, αλλά και παίκτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ένα λακωνικό αλλά περιεκτικό μήνυμα, που ανάρτησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς στο λογαριασμό του στο Instagram, έδωσε το στίγμα της για την επόμενη ημέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» έγραψε το στέλεχος των «ερυθρόλευκων», αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχονται σαρωτικές αλλαγές, που θα συμπαρασύρουν από ποδοσφαιριστές έως την τεχνική ηγεσία.

Εξάλλου μόλις την προηγούμενη Τετάρτη, μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει ενώπιον όλου του τμήματος ότι σε περίπτωση αποκλεισμού θα αλλάξει όλη την ομάδα.

Ο πρώτος που φαίνεται πως έχει χάσει ήδη την θέση του είναι ο προπονητής. Έπειτα από την εικόνα της ομάδας και στα δύο ματς, αυτή την στιγμή, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο. Τα σύννεφα στην περίπτωση του Ισπανού υπήρχαν από το παιχνίδι στο Φάληρο, όμως πλέον η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη σχετικά με το μέλλον του.

Εκτός πάντως από τον Ισπανό, αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς να μπορεί να κάνει κάποιος προβλέψεις…

Νωρίτερα απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά αλλά κι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη γι΄ αυτό εμφανίστηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ στη συνέντευξη Τύπου.

«Όταν δεν απειλείς την αντίπαλη εστία, δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις. Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία και δεν απειλήσαμε καθόλου, σε αντίθεση με τη Χάποελ. Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Δέχομαι τις ευθύνες, όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας αλλά και για το σχεδιασμό της» τόνισε.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να αναλύσουμε με ψυχραιμία το παιχνίδι. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα από πάθος και ενέργεια. Από την πρώτη στιγμή ήρθα με στόχο να προετοιμάσω την ομάδα για τους ομίλους, χωρίς να το πετύχουμε όμως» συνέχισε ο Ισπανός.

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω την επόμενη μέρα. Πρέπει να μεταφέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικός ο προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ» πρόσθεσε, ενώ για τον αποκλεισμό του Πάρντο από τη 18αδα απάντησε ότι «δεν ήταν τόσο έτοιμος σε σχέση με άλλους παίκτες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαγικός Ολυμπιακός 4-2 την Άστον Βίλα και με το ένα πόδι στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπαρτσελόνα (92-58) και πάει Βερκελώνη για την πρόκριση στο FinalFour

Euroleague: Σωστά έπραξαν οι διαιτητές στον αγώνα Μακάμπι-Παναθηναϊκός – Τι λέει για το Ολυμπιακος-Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός έχασε από την Μπαρτσελόνα 82-80 – Διαιτητικό σφύριγμα σε νεκρό χρόνο

Ο Άρης υπέταξε τον Παναθηναϊκό (1-0) στη «Λεωφόρο» και σκότωσε τις ελπίδες του για πρωτάθλημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr