Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρίο 2016: Μεγάλη ισοπαλία για την Εθνική πόλο απέναντι στην πανίσχυρη Σερβία

Ρίο 2016: Μεγάλη ισοπαλία για την Εθνική πόλο απέναντι στην πανίσχυρη Σερβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Εθνική Ανδρών στο πόλο έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 στο «Μαρία Λενκ» του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο.

Η ελληνική ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει νικήσει, όμως και ο βαθμός είναι πολύτιμος, ενώ ταυτόχρονα η εμφάνιση της «γαλανόλευκης» ομάδας θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των διεθνών, που είχαν κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά, παρά τη νίκη με την Ιαπωνία.

Η άμυνα που έπαιξε η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν εκπληκτική και υποχρέωσε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου να σκοράρει μόλις ένα γκολ σε δύο οκτάλεπτα, διάστημα στο οποίο η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 4-1!

Το γκολ του Φουντούλη στις αρχές της τρίτης περιόδου ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ, αλλά, όπως ήταν φυσιολογικό οι Σέρβοι αντέδρασαν, βελτίωσαν την επιθετική λειτουργία τους, αξιοποίησαν τις κερδισμένες αποβολές και μείωσαν σε 3-5, 5-6.

Ο Τσουκ ισοφάρισε για πρώτη φορά στο παιχνίδι (8-8) και ο Νίκιτς έδωσε προβάδισμα 9-8 στη Σερβία στα 2΄23΄΄ πριν τη λήξη, στη μοναδική φορά που πέρασαν οι «πλάβι» μπροστά στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Ολυμπιακό τουρνουά, αλλά ο Φουντούλης ισοφάρισε στο τελικό 9-9, 1΄47΄΄ πριν τη λήξη.

Για την Ελλάδα σκόραραν οι Φουντούλης 4, Βλαχόπουλος 2, Γεννηδουνιάς, Ποντικέας, Κολόμβος, ενώ τα γκολ των Σέρβων πέτυχαν οι Φιλίποβιτς 2, Πρλαϊνοβιτς, Στ. Μίτροβιτς, Γκότσιτς, Τσουκ, Νίκιτς, Άλεξιτς και Γιάκσιτς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr