ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, Ρίο Ντε Τζανέιρο,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα από τους Παραολυμπιακούς του Ρίο! Ο Μανώλης Στεφανουδάκης στον ακοντισμό, με βολή στα 29.45μ, που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων, πήρε την πρώτη θέση!
Πλέον η Ελλάδα και με το χρυσό του Στεφανουδάκη τα τρίο μετάλλια ( δύο χρυσά και ένα χάλκινα) μιας και προηγήθηκαν τα 2 στην σφαιροβολία την πρώτη ημέρα των Αγώνων στο Ρίο!
Από την πρώτη βολή, ο Στεφανουδάκης έβαλε το μετάλλιο στο… τσεπάκι μιας και η βολή στα 29.45μ δεν είχε αντίπαλο! Την 2η θέση πήρε ο Ζεπέδα Φέλιξ από το Μεξικό και την 3η ο Τρίπιτς από την Λευκορωσία!























































