ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη – έκπληξη πραγματοποιεί από την περασμένη Κυριακή, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες και επιστήθιους φίλους του, μετέβη στο Άγιο Όρος και επισκέφθηκε τις Μονές Βατοπαιδίου, Σίμωνος Πέτρας, ενώ προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές (πρωτεύουσα του Αγίου Όρους).


Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr, είχε πνευματικές συνομιλίες με μοναχούς και γέροντες της αθωνικής Πολιτείας την οποία επισκέπτεται για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια και δηλώνει ενθουσιασμένος από το αγιορείτικο τυπικό, τα κειμήλια και τη ζωή των μοναχών στο Περιβόλι της Παναγίας.
Μεταξύ των σημαντικότερων κειμηλίων που προσκύνησε ο κ.Μαρινάκης είναι η Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου, η αριστερά Χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου και η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».
Ο κ.Μαρινάκης επισκέφθηκε και τους αμπελώνες ορισμένων Μονών όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τη φύση, δοκίμασε εδέσματα και το παραδοσιακό κέρασμα, που είναι το λουκούμι και το ρακί.

























































