Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Νίκη με 2-1 εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν

Europa League: Νίκη με 2-1 εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση έκανε σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς, νικώντας την γηπεδούχο Σλόβαν με 1-2 σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στην φάση των ομίλων με ανατροπή και δυο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι Τσέχοι τον αγώνα αφού στο 1′ μόλις άνοιξαν το σκορ με τον Κομλιτσένκο, που σχεδόν σε κενή εστία, πλάσαρε στην εστία του Γλύκου, μετά από κακή συννενόηση των Ροντρίγκες και Λέοβατς που άφησαν ακάλυπτη την αμυντική γραμμή των Θεσσαλονικέων.

Στο 8′ μια νέα ευκαιρία για τη Λίμπερετς δείχνει έναν προσωρινό αγωνιστικό αποπροσανατοσλισμό για την άμυνα του ΠΑΟΚ.. Σε κόρνερ από
αριστερά, και γύρισμα του Λάτκα, ο Χόβορκα μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, πιάνει την κεφαλιά, αλλά αποκρούει σε κόρνερ ο Γλύκος.

Σύντομα ο ΠΑΟΚ βρίσκει την αυτοκυριαρχία του και στο 10′ ισοφάρισε 1-1 με πέναλτι του Αθανασιάδη, που παραχώρησε ο Σίκορα αποκρούντας την μπάλα χαμηλά με το χέρι κάτω από την πίεση του Ροντρίγκες.

Ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη αν και καλά φρουρούμενο δείχνει πως μπορεί το γκολ της νίκης και στο 82′ ο διεθνής φορ με καρφωτή κεφαλιά, σε σέντρα του Λέοβατς, παραβιάζει την εστία της Σλόβαν παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 1-2.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία και βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτική την υπόθεση της πρόκρισης στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Κουφαλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (73’Καραφιάτ), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (46′ Eκπάϊ), Μπαρτόσακ (79 Μπάρος)’ , Λάτκα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ,Σάκχοφ (73′ Τιάμ), Ροντρίγκες, Κάμπος (59′ Μυστακίδης), Αθανασιάδης (86΄Κρέσπο).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr