Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Europa League: Χαστούκι ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη

Europa League: Χαστούκι ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από το «Γ. Καραϊσκάκης» νικώντας 1-0 τον Ολυμπιακό με γκολ του Σωτηρίου στο 10΄, διπλασιάζοντας τις νίκες του στον 2ο όμιλο του Europa League του οποίου είναι πια μόνος επικεφαλής.

Παρά την ήττα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους αλλά άτυχοι, καθώς εκτός των ευκαιριών που δημιούργησαν και έχασαν, είδαν την μπάλα να χτυπά τρεις φορές στα δοκάρια του Βάτερμαν!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας «σπατάλησε» την εκτός έδρας νίκη του με τη Γιουνγκ Μπόις, όμως ευνοήθηκε από την ισοπαλία του αγώνα που προηγήθηκε ανάμεσα στην Αστάνα και τους Ελβετούς (0-0), καθώς είναι δεύτερος και οι δύο προαναφερόμενες ομάδες μετρούν από ένα βαθμό, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται το συγκρότημα από το Καζακστάν την επόμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 6ο λεπτό ο Σεμπά έφυγε ωραία πίσω από την κυπριακή άμυνα και σούταρε με το αριστερό, για να διώξει ο Βάτερμαν σε κόρνερ. Η «απάντηση» του ΑΠΟΕΛ ήταν όμως άμεση και ουσιαστική, με τον Σωτηρίου να ανοίγει το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Μιλάνοφ και άσχημη έξοδο του Λεάλι.

Από εκείνο το σημείο και για το υπόλοιπο του ολόκληρου του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν τον αντίπαλό τους και είχαν τις ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στα αξιοπερίεργα του αγώνα θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπέντο στο 62΄ άλλαξε την απόφασή του και δεν έβγαλε τον Μάριν λόγω εντονότατων αποδοκιμασιών από την κερκίδα και της απορίας του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Αναλυτικότερα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε εντολή να περάσει ο Νορβηγός εξτρέμ αντί του Μάρκο Μάριν. Ο τέταρτος σήκωσε την πινακίδα στο 62ο λεπτό, όμως η αλλαγή δεν έγινε. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αντέδρασε έντονα μόλις είδε το νούμερο του Γερμανού μεσοεπιθετικού κι άρχισε να αποδοκιμάζει. Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του ίδιου του παίκτη που έκανε χαρακτηριστική κίνηση απορίας προς τον πάγκο της ομάδας των Πειραιωτών.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο Μπέντο άλλαξε την απόφασή του και δόθηκε εντολή στον τέταρτο διαιτητή να μην γίνει η αλλαγή. Τελικά, στο 64ο λεπτό, ο Ελιονούσι πέρασε στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Φορτούνη, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε θερμά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (78΄ Μάρτινς), Φορτούνης (64΄ Ελιουνούσι), Μάριν (78΄ Καρντόσο), Σεμπά, Ιντέγε.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιενσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (65΄ Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82΄ Αστίθ), Βάντερ (68΄ Εφραίμ), Σωτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπαρτσελόνα (92-58) και πάει Βερκελώνη για την πρόκριση στο FinalFour

Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time

Euroleague: Σωστά έπραξαν οι διαιτητές στον αγώνα Μακάμπι-Παναθηναϊκός – Τι λέει για το Ολυμπιακος-Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός έχασε από την Μπαρτσελόνα 82-80 – Διαιτητικό σφύριγμα σε νεκρό χρόνο

Ο Άρης υπέταξε τον Παναθηναϊκό (1-0) στη «Λεωφόρο» και σκότωσε τις ελπίδες του για πρωτάθλημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr