ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κυνήγι «μαγισσών» από το καθεστώς Ερντογάν καλά κρατεί στην Τουρκία, με τελευταίο θύμα του τον ποδοσφαιριστή Μπεκίρ Ιρτεγκιούν, ο οποίος συνελήφθη ως μέλος της οργάνωσης FETO, της οποίας ηγείται ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο βασικός κατηγορούμενος της τουρκικής κυβέρνησης για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.
Ο Ιρτεγκιούν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Γκαζιαντέπσπορ, της Φενερμπαχτσέ, της Μπασάκχεσίρ σπορ και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο αθλητικό κοινό.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας. Όλως τυχαίως, δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε ακυρωθεί το διαβατήριό του, καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να βρει ομάδα εκτός Τουρκίας. Όλως τυχαίως, επίσης, η τελευταία του ομάδα, Μπασάκχεσίρ, είχε λύσει το συμβόλαιό του στις 10 Ιουλίου, παρ’ ότι είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018.






















































