ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κυνήγι «μαγισσών» από το καθεστώς Ερντογάν καλά κρατεί στην Τουρκία, με τελευταίο θύμα του τον ποδοσφαιριστή Μπεκίρ Ιρτεγκιούν, ο οποίος συνελήφθη ως μέλος της οργάνωσης FETO, της οποίας ηγείται ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο βασικός κατηγορούμενος της τουρκικής κυβέρνησης για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.
Ο Ιρτεγκιούν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Γκαζιαντέπσπορ, της Φενερμπαχτσέ, της Μπασάκχεσίρ σπορ και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο αθλητικό κοινό.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας. Όλως τυχαίως, δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε ακυρωθεί το διαβατήριό του, καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να βρει ομάδα εκτός Τουρκίας. Όλως τυχαίως, επίσης, η τελευταία του ομάδα, Μπασάκχεσίρ, είχε λύσει το συμβόλαιό του στις 10 Ιουλίου, παρ’ ότι είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018.























































