ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά τη διάρκεια αγώνα ταχύτητας μοτοσικλετών του Grand Prix στο Macau, ο Daniel Hegarty έχασε τη ζωή του.
Ο 31χρονος Βρετανός αναβάτης, που έτρεχε για λογαριασμό της Topgun Racing Honda, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να χάσει το κράνος του.
Οι αρχές της πίστας κάλεσαν ελικόπτερο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά ο Hegarty άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Grand Prix του Macau εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θάνατο του Hegarty.
“Η Οργανωτική Επιτροπή του Grand Prix του Macau εκφράζει τη λύπη της και ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια του 51ου Macau Motorcycle Grand Prix, ο αναβάτης με τον αριθμό 8, ο Daniel Hegarty, 31 ετών, υπέστη σοβαρά τραύματα.
Ο αγώνας σταμάτησε αμέσως, με τον Daniel να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Με λύπη όμως ανακοινώνουμε πως ο Daniel υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ μεταφερόταν προς το νοσοκομείο Conde S. Januario”.






















































