Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσολιάδες έστησαν γλέντι με τσάμικο στη Βοστώνη για τον Αντετοκούνμπο (βίντεο)

Τσολιάδες έστησαν γλέντι με τσάμικο στη Βοστώνη για τον Αντετοκούνμπο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια άκρως ελληνική βραδιά εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Βοστώνη, καθώς η επίσκεψη των Μιλγουόκι Μπακς σε μια πόλη των ΗΠΑ που είναι γεμάτη από ομογενείς, αποτελούσε από μόνη της καλή αφορμή.

Φυσικά, ατραξιόν τόσο για τους Έλληνες της Μασαχουσέτης όσο και του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Σέλτικς αποδείχθηκαν εξαιρετικοί οικοδεσπότες τόσο για τον διεθνή φόργουορντ όσο και για τους ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς το «TD Garden» γέμισε από ελληνικές σημαίες, ενώ τραγούδησαν και τον ελληνικό εθνικό ύμνο.

Παράλληλα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, μπήκαν στο παρκέ τσολιάδες και έδωσαν το δικό τους σόου, με ένα τσάμικο διάρκειας περίπου 3,5 λεπτών.

Δείτε το βίντεο με το τσάμικο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr