ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ιωαννίδης, Ολυμπιακός,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ θα εισπράξει από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Η διοίκηση της ομάδας έφτασε σήμερα σε εξωδικαστική συμφωνία με τον Γιάννη Ιωαννίδη, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια αντεγκλήσεων.
Τα ποσό αυτό που διεκδικούσε ο Γιάννης Ιωαννίδης αφορούσε τις συμφωνηθείσες αμοιβές του για το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 1999, όταν ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η πολυετής αντιδικία της με τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη έληξε με εξώδικο συμβιβασμό και διακανονισμό του ποσού που συμφωνήθηκε.
Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης παραιτήθηκε από την προσφυγή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία ζητούσε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής που έχει κατατεθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας».























































